Меню Закрити

Можливості хмарних рішень: як безпечно зберігати всі дані ветеринарного центру

Сьогодні уже не залишається сумнівів щодо раціональності використання CRM-систем при веденні ветеринарного бізнесу. Для отримання максимальних результатів рекомендується використовувати системи, що базуються саме на хмарних серверах. Ця технологія вже не вважається новітньою, та продовжує підтверджувати свою безпеку та ефективність, сприяючи вдосконаленню управління ветеринарними закладами.

Чому хмарна програма контролю робочих процесів ветеринарної клініки вважається максимально безпечною?

Застосування хмарних технологій для роботи CRM пропонує значні переваги порівняно з використанням фізичних серверів. Хмарні рішення дозволяють компаніям мінімізувати витрати на фізичну безпеку та кібербезпеку, адже обслуговування та захист даних забезпечують висококваліфіковані спеціалісти. 

Це знижує потребу у власних технічних ресурсах та сприяє зосередженню уваги на розвиток бізнесу. Використання хмарних технологій основане на гнучкості та швидкому доступі до даних з будь-якої точки світу, для чого достатньо активного підключення до інтернету та гаджета з браузером.

Роздивимось для прикладу одне із хмарних рішень. Хмарна система для ветеринарної клініки ENOTE відповідає за безпеку роботи системи та за збереження конфіденційності даних. Важливо розуміти, що хмарний оператор вкладає значні зусилля у забезпечення безпеки даних. Для цього застосовуються різні методи:

  • шифрування інформації;
  • системи мультифакторної автентифікації;
  • фізичний захист устаткування.

Це створює додатковий шар безпеки, який захищає важливу інформацію бізнесу. Спеціалісти, що працюють у хмарному середовищі, безперервно розробляють заходи для підтримки кібербезпеки, гарантуючи комплексний захист даних.

Тому програми автоматизації ветклініки на базі хмарних технологій вважаються універсальними та безпечними. Вони пропонують повноцінну технічну підтримку завдяки готовності команди розробників оперативно надавати допомогу. 

Хмарна система управління ветеринарним центром для будь-якого масштабу

Сьогодні така технологія стала доступною і для малого та середнього бізнесу. Програма для ветеринарних клінік та аптек дозволяє ефективно управляти робочими процесами, незалежно від обсягів діяльності медичного цента. Це особливо зручно при потребі в швидкій адаптації до змінюваних ринкових умов.

CRM в хмарі можуть бути легко адаптовані як до потреб одного лікаря, так і до вимог цілої мережі медичних закладів. Для цієї технології характерні такі переваги:

  • можливість платити лише за фактично використані ресурси;
  • автоматичне розширення функціонала залежно від потреб бізнесу;
  • миттєвий доступ до додаткових ресурсів.

Ця схема виявляється особливо вигідною і в тому випадку, коли передбачається скорочення персоналу. У такій ситуації компанія сплачує лише за те обладнання та ресурси, які залишаються у використанні.

Чи можуть вилучити правоохоронні органи хмарні сервери?

Розподіл даних по хмарним серверам є дуже складним процесом, і вилучення одного серверу для роботи з даними однієї компанії є неможливим без ризику пошкодження даних інших бізнесів. Через це правоохоронні органи не мають несанкціонованого доступу до таких ресурсів. Тому така система забезпечує високий рівень безпеки і конфіденційності для програм автоматизації ветклініки.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи