Меню Закрити

Яких брендів коляски 2в1 найкращі? Обираємо разом з New-Baby

При виборі дитячого візка важливо звертати увагу на його функціональність і безпеку, адже це не просто засіб пересування, а місце, де дитина проведе багато часу від самого народження до тих пір, коли навчиться самостійно ходити на значні відстані. Серед батьків особливо популярним є дитячий візочок 2 в 1, який включає люльку для немовлят і прогулянковий блок для дітей старшого віку. Виробники пропонують різноманітні моделі, що відрізняються комплектацією, якістю матеріалів і технологіями, що використовуються для забезпечення комфорту і безпеки.

Це можуть бути коляски з високопрохідними колесами, подвійною амортизацією та додатковими аксесуарами, такими як накидка на ніжки в холодні пори року, підсклянники, дощовик, москітна сітка, кошик для покупок тощо. Як і серед будь-яких товарів, загальний батьківський досвід обрав найкращі 2в1 коляски, що стали хітами продажів в багатьох магазинах.

Дитячий візочок 2 в 1 Carrello Epica

Модель розрахована від народження дитини до досягнення нею 3-4 років. Це візочок від українського бренду китайського виробництва. Його можна обрати у широкому асортименті кольорів. Це досить популярні коляски 2в1 на new-baby.com.ua. Серед переваг моделі виділяють високу маневровість та відмінну адаптацію до різних погодних умов. Легка вага коляски (10.6 кг з прогулянковим блоком) і зручність у складанні роблять її ідеальною для міських умов. Саме тому виробник не вкладав суттєвої уваги в амортизацію, через призначення використання переважно на асфальтовому покритті. При цьому коляска залишається привабливою за вартістю та завдяки своїм додатковим функціям та аксесуарам:

  • простора люлька з міцною ручкою для перенесення, забезпечена великим капюшоном з вентиляційним відсіком;
  • водовідштовхувальна тканина блоків забезпечує захист від вітру та дощу;
  • прогулянковий блок має регульовану спинку та підніжку, а також знімний захисний бампер.

Коляска 2в1 Lionelo Amber

Структура з алюмінієвою рамою дозволяє витримувати навантаження до 22 кг, тому використання візочка можливе аж до того моменту, коли дитина стає самостійною (до 4-х років). Люлька для немовлят оснащена комфортабельним матрациком та вентиляційними вставками, що забезпечує оптимальний мікроклімат для малюка, а також утворює захист від зовнішніх умов. З часом люльку можна замінити на прогулянковий блок, який дозволяє регулювання положення спинки і підніжки, і має реверсивне встановлення, тобто може використовуватись як по ходу, так і проти руху візочка.

Купити коляску 2в1 Lionelo Amber зручно через її багату комплектацію, яка включає:

  • універсальний дощовик, придатний для використання на двох блоках;
  • москітну сітку для люльки та прогулянкової частини;
  • теплий чохол на ніжки в прогулянковому блоці;
  • містку сумку с декількома відділами.

Ця модель також оснащена надувними колесами, які забезпечують високу прохідність та м’яку їзду по нерівних поверхнях.

Які бренди завжди мають попит?

Anex вважається безумовним лідером серед універсальних дитячих колясок 2 в 1 середнього цінового сегмента. Німецький бренд Cybex займає нішу преміумкласу на ринку, його моделі Priam та Balios вирізняються високою якістю і елегантністю, що приваблює зірок та людей, які цінують шик і надійність. Також на ринку популярний бренд Adamex, першопроходець серед колясок з поворотними колесами, який в останні роки представив модель Adamex Blanc 2023 року, що вражає свіжим дизайном та функціональністю.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи