Меню Закрити

На Рівненщині мотоцикліст наїхав на дев’ятирічну дитину

Внаслідок ДТП на Рівненщині до лікарні без свідомості госпіталізували дев’ятирічну дівчинку.

За даними слідства, мотоцикліст не впорався з керуванням та наїхав на дитину, яка йшла узбіччям дороги. Повні обставини події встановлюють правоохоронці.

Про це 22 липня повідомила пресофіцерка поліції в області Анна Цап.

За її даними, це сталося напередодні близько 22:00 в селі Тутовичі на вулиці Шкільна.

“22-річний місцевий житель, водій мотоцикла Lifan, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та допустив наїзд на дев’ятирічну односельчанку, яка йшла узбіччям йому на зустріч. У рамках кримінального провадження у водія відібрані біологічні зразки”, — зазначила пресофіцерка.

Унаслідок ДТП дитину без свідомості госпіталізували до реанімації. Медики попередньо діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий перелом стегна та забої. Травму голови та перелом ключиці отримав водій мотоцикла.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Санкція статті передбачає штраф від 54 000 до 85 000 гривень або виправні роботи до двох років, або арешт до шести місяців, або обмеженням волі до трьох років, з позбавленням права керувати транспортом до трьох років.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи