Меню Закрити

На Рівненщині водій в’їхав в зупинку громадського транспорту

Автомобіль в’їхав у зупинку громадського транспорту на Рівненщині.

Це сталося 14 липня біля села Боянівка. За даними слідства, водій Nissan був напідпитку. Він не надав перевагу в русі та протаранив Fiat. Від удару Nissan відкинуло на зупинку. Ніхто не травмувався.

Про це 15 липня повідомили у Facebook патрульної поліції в області.

За їхніми даними, ДТП сталася на автодорозі Городище — Рівне — Старокостянтинів поблизу села Боянівка.

“30-річний керманич Nissan не був уважним, не стежив за дорожньою ситуацією, виконуючи розворот поза перехрестям, не дав дорогу зустрічному транспорту та допустив зіткнення з автомобілем Fiat. Автомобіль Nissan відкинуло на зупинку громадського транспорту”,

— йдеться у повідомленні.

В легковику Fiat, окрім водія, їхала родина з дітьми, найменшому було менш як рік. Від допомоги медиків усі учасники ДТП відмовились.

Також патрульні повідомили, що водій Nissan мав ознаки алкогольного сп’яніння. Результат алкотестера показав 1,40 проміле, що в сім разів перевищує допустиму норму.

“З результатом водій не погодився, забажав пройти такий огляд в медичному закладі, де висновок лікаря підтвердив, що він перебуває в стані алкогольного сп’яніння”,

— зазначили патрульні.

Водія оштрафували за порушення ПДР, що спричинило ДТП на 850 гривень.

Також, за даними патрульної поліції, автомобілем напідпитку чоловік керував не вперше. За повторне протягом року порушення його оштрафували на 34 000 гривень із позбавленням права керування на три роки.

Оскільки він вже був позбавлений права керування автомобілем, чоловік отримав штраф і за це порушення — 20 400 грн.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи