Меню Закрити

Прес RUF LIGNUM Classic

Вже достатньо пізнаваний на ринку прес RUF LIGNUM Classic, від німецького виробника RUF Briquetting Systems,  можна назвати прикладом чудового рішення для брикетування деревних відходів. Сучасне обладнання, яке дозволяє ефективно перетворювати відходи деревообробної промисловості у високоякісні паливні брикети. Як наслідок зменшуються витрати на зберігання та транспортування, та з’являється додаткове джерело доходу від їх продажу.

Основні характеристики

Апарат зібрав у собі сучасні технології автоматичного процесу із високою ефективністю. Оснащений інноваційною гідравлічною системою з акцентом на ефективний та економічний режим роботи та низький рівень зносу.

Основні показники:

  1. Продуктивність: до 410 кг/год.
  2. Потужність: 30 кВт.
  3. Максимальний тиск: 1700 кг/см².
  4. Формат брикетів: 150×60 мм.
  5. Габарити: 2,1 x 1,9 x 2,0 м.
  6. Вага: 3,3 т.

Устаткування належить до категорії  обладнання повної автоматизації роботи у режимі 24/7. Тому потребує мінімально втручання людини при максимальному навантаженні.

Застосування

Прес RUF LIGNUM Classic підходить для брикетування різноманітних деревних відходів середнього об’єму. Може використовуватися на деревообробних підприємствах, меблевих фабриках та інших виробництвах, де утворюються деревні відходи.

Брикети, як продукт цього обладнання, є чудовим рішенням для опалення приватних будинків, котеджів та застосування в промислових котлах. Завдяки відсутності речовин для склеювання у процесі, брикети є екологічно чистими та мають високу теплотворну здатність. Виступають як ефективне та стале джерело тепла.

За сировину можна використовувати стружки, тирсу, обрізки деревини різних розмірів тощо.

Придбання

Завдяки компанії «РМП БІОЕНЕРГІЯ» прес RUF LIGNUM Classic https://rmpbio.ua/katalog/briketuvannya/gіdravlіchnі-presi/ruf-lignum-classic можна придбати на ринку України. Працюючи вже не перший рік вони зарекомендували себе як представники тільки сертифікованого обладнання. Пропонують широкий асортимент апаратів для брикетування біомаси від перероблення до готової продукції.

Крім того, фахівці надають консультації та практичні поради для покупців. Супроводжують клієнта як на етапі консультації перед купівлею, так і наладки придбаного обладнання.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи