Меню Закрити

Смартфон для геймерів: який вибрати та де купити в Здолбунові

Останнім часом геймерські смартфони користуються великим попитом. Щоб отримати від розваг максимальне задоволення, важливо правильно підібрати девайс, який точно потягне улюблені ігри. До речі, хороший смартфон для розваг не завжди коштує дорого. Зараз в асортименті багатьох магазинів можна знайти продуктивні та потужні телефони, які можна придбати не за всі гроші світу.

Мешканці м.Здолбунів та інших міст Рівненської області часто задаються питанням, де краще купити якісний гаджет для розваг. Судячи з відгуків, багато хто радить купити смартфон в Рівному в магазині Патіфон, і не даремно, адже якщо перейти на сайт https://patifon.ua/ то можна навіть трохи розгубитись. Тут представлено безліч гарних гаджетів з високим технічними параметрами. Магазин має досить багато працюючих торгових точок, тому за бажанням можна відвідати найближчий стаціонарний магазини у Рівному. І так, мешканцям міста Здолбунів далеко їхати не треба – це зовсім близько.

А якщо не вистачає часу на походи в магазин, можна оформити доставку. Відправка у Platifon завжди швидка, всі замовлення приходять цілими і неушкодженими.

Як відомо, на ефективність роботи телефону впливає безліч технічних параметрів – з ними важливо розібратися ще перед покупкою. Будь-які зависання та «глюки» недопустимі в повсякденному використанні. У статті поділимося рекомендаціями щодо вибору геймерського смартфону, на які варто звернути увагу.

Якими функціями та параметрами має володіти геймерський смартфон?

Як же відрізнити геймерський смартфон від звичайного? Адже зовні вони майже нічим не відрізняються. Тут важливо звернути увагу на внутрішню начинку, тобто уважно вивчити технічні параметри та описи.

А саме:

  • Процесор. Чіпсет – “серце” будь-якого мобільного пристрою. Чим потужніший процесор, тим плавніше і стабільніше працюватиме гаджет. Як правило, геймерські смартфони оснащуються найкращими високопродуктивними процесорами Apple, Mediatek, Qualcomm Snapdragon та Samsung Exynos. Рекомендуємо розглядати 4-ядерні чіпи з високою швидкістю обробки даних.
  • Оперативна пам’ять. Це найважливіший показник, від якого залежить скільки програм можна запустити одночасно. Якщо потрібен ефективний ігровий телефон, розглядайте гаджети об’ємом ОЗУ не менше 8 Гб. Чим вищий цей показник, тим краще.
  • Екран. Найкращий вибір для геймерів – телефон з роздільною здатністю 1920х1080 px (FullHD) та вище. Для зручної гри варто підбирати моделі з діагоналлю 6-7 дюймів. Варто звернути увагу на частоту оновлення дисплея. Рекомендується вибирати гаджети з частотою оновлення 90-120 Гц. Тип матриці також має значення для геймера. Найкращі варіанти – IPS та OLED. Такі екрани забезпечують яскраве та якісне зображення, мають оптимальну контрастність, відмінні кути огляду та чудову кольоропередачу.
  • Акумулятор. Мобільні ігри енерговитратні та швидко садять акумуляторну батарею телефону. Тому рекомендується підбирати акумулятор ємністю від 5000 мАг і вище. Чим вища ємність, тим довше не доведеться звертатися до зарядки.
  • Ергономічність корпусу. Ергономіка пристрою важлива для будь-якого геймера. Рекомендуємо прийти до магазину та потримати телефон у руці. Зверніть увагу на матеріал та конструкцію корпусу. Якщо гаджет комфортно лежить у руці, то варто брати.
  • Виробник. Хороші високопродуктивні смартфони зазвичай пропонують Apple, Xiaomi, Samsung та Huawei. Якщо шукаєте бюджетну модель, але з гарними характеристиками, зверніть увагу на продукцію брендів Infinix, TECNO, Mobile Poco.
  • Наявність додаткових опцій. Геймерські смартфони можуть оснащуватися функцією швидкої або бездротової зарядки, NFC, технологією FaceID, сканером відбитка пальця та іншими цікавими функціями. Тут геймерам потрібно відштовхуватись від своїх потреб.

Звичайно, якщо ви граєте в прості ігри, то можна обійтися бюджетним смартфоном. А ось завзятим геймером вже потрібен потужний гаджет з просунутими характеристиками, гарним екраном та динаміками. Так, такі гаджети зазвичай коштують дорожче, але свою ціну вони завжди виправдовують. Щоб не витрачати даремно час, загляньте в магазин Platifon. В асортименті досить багато смартфонів під будь-який запит та бюджет. Впевнені, що перелічені рекомендації допоможуть вам зробити правильний вибір, і ваш новий смартфон буде радувати вас ще довгий час.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи