Меню Закрити

Четверо захисників з Рівненщини загинули у війні з рф

У війні проти РФ загинули четверо захисників з Рівненщини.

Про це повідомили у Facebook громад.

Василь Касіян

34-річний Василь Касіян народився в селі Гончарівка Приморського краю РФ. У дитинстві переїхав у село Великий Стидин Рівненського району. Василь навчався у місцевій школі. Працював у лісопильному деревообробному цеху, повідомили в Костопільській міській раді.

У 2015 році чоловік пішов добровольцем на фронт. Під час служби в Краматорську Василь познайомився зі своєю майбутньою дружиною Катериною. Сімʼя проживала там до початку повномасштабного вторгнення. Певний час Василь працював на складі в місті Краматорськ. Потім він разом із дружиною та дітьми повернувся на Рівненщину.

З початком повномасштабного вторгнення чоловік вступив до лав ЗСУ.

“Перебуваючи у зонах активних бойових дій, він ніколи не скаржився, що йому важко, а, навпаки, намагався підтримувати всіх, переконуючи, що все буде добре. Василь отримав за службу багато поранень та контузій, але продовжував боронити рідну землю. Я дуже просила, щоб він повернувся додому…”,

— цитує слова дружини Катерини міська рада.

Старший солдат загинув 20 січня 2024 року під час виконання бойового завдання на Запоріжжі. У Василя Касіяна залишилась дружина та четверо дітей, найменшій дівчинці — рік.

За час служби чоловіка нагородили медалями “За військову службу Україні”, “Ветеран війни”, “Операція об’єднаних сил” та нагрудним знаком “Кров за Україну”.

Сергій Середюк

Сергій Середюк народився в селі Іваничі Рівненського району. 35-річний старший солдат загинув 22 січня внаслідок поранень, отриманих в результаті мінометного обстрілу в Луганській області.

Олександр Чмуневич

Олександр Чмуневич із Володимирецької громади. Молодший сержант загинув під час бойових дій на Харківщині.

Дмитро Каменчук

Дмитро Каменчук — житель села Колоденка Рівненського району. 48-річний військовий загинув 23 січня внаслідок ракетного удару російської армії по Харківській області, повідомив голова громади Роман Горбатюк-Василейко.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи