Меню Закрити

Відбулося перше засідання виконавчого комітету Здолбунівської міської ради

Відбулося перше у 2024 році засідання виконавчого комітету Здолбунівської міської ради. Повідомив міський голова Владислав Сухляк.

Визначилися щодо низки важливих питань, зокрема:

  • Встановили розміри тарифів на виробництво, постачання теплової енергії та послугу з постачання теплової енергії. Детальніше про це можна буде прочитати на офіційному сайті Здолбунівської міської ради. Наголошу, що для населення наразі тариф на теплову енергію залишається незмінним і становить 2 610,1 грн/Гкал.
  • Скоригували й розміри тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. При цьому тарифи для населення також залишаються сталими і становлять 46.2 грн за 1 м куб.
  • Погодили також коригування тарифів на теплову енергію для низки підприємств, що забезпечують опалення приміщень комунальних закладів громади. Ухвалюючи рішення, керувалися передусім економічною обґрунтованістю.
  • Погодили розміщення зовнішньої реклами на території громади.
  • Підсумували стан роботи зі зверненнями громадян у минулому році. Торік до міської ради надійшло 1703 звернення громадян щодо різних питань. Зазначу, що доволі ефективною є практика регулярних виїзних прийомів фахівців у старостинських округах, що дає змогу швидко й дієво розв’язати низку питань.
  • Заслухали звіти про роботу у 2023 році поліцейських офіцерів громади та дільничних офіцерів Відділення поліції № 6 Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області щодо профілактики злочинності та охорони громадського порядку на території громади.
Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи