Меню Закрити

Мисливсько-спортивний комплекс “Сокіл”

Мисливсько-спортивний комплекс “Сокіл” у Рівненській області, розташований у мальовничому куточку лісового масиву на березі річки Горинь, є ідеальним місцем для любителів активного відпочинку та природи. Займаючи величезну площу у 8 тисяч гектарів мисливських угідь, комплекс “Сокіл” пропонує широкий спектр діяльності, призначений для різноманітних інтересів та вікових категорій.

Заснований з глибокою повагою до природи та зобов’язанням її зберігати для майбутніх поколінь, “Сокіл” надає унікальну можливість відчути справжній дух пригод та відпочинку. Від полювання та риболовлі в заповідних місцях до екстремальних видів спорту, як-от пейнтбол та практична стрільба, кожен відвідувач знайде заняття до душі.

Особлива увага в комплексі приділяється сімейному відпочинку. Комфортабельні номери в готелі “Тарантас”, смачні страви в кафе-барбекю “СОКІЛ” та розвинена інфраструктура для відпочинку на свіжому повітрі, включаючи альтанки з мангалами, дерев’яний танцпол та вольєри з дикими тваринами, зроблять ваше перебування незабутнім. Для молодших гостей передбачений дитячий майданчик, де вони зможуть безпечно грати під наглядом дорослих.

Комплекс також пропонує широкий вибір спортивних та туристичних активностей, зокрема верхову їзду, компак-спортинг та кінно-спортивний клуб, що робить “Сокіл” відмінним місцем для розвитку фізичних здібностей та здорового способу життя.

Розташування комплексу у лісовому масиві, поруч з річкою Горинь, додає особливої чарівності та ізольованості від міського шуму, дозволяючи гостям повністю зануритися в атмосферу спокою та природної краси. Відвідування “Сокола” обіцяє не тільки насичені пригодами дні, але й спокійні вечори, проведені в колі сім’ї або друзів, насолоджуючись неперевершеними краєвидами та чистим лісовим повітрям.

Мисливсько-спортивний комплекс “Сокіл” відкритий для відвідувачів щодня з 9:00 до 18:00, знаходячись за адресою: Рівненська область, вул. Мисливська 55, Суськ, Костопільський район. Для більш детальної інформації та бронювання послуг можна звернутися за номером телефону 096 151 5154. Відкрийте для себе неповторний куточок лісового раю та зробіть свій відпочинок незабутнім разом з “Соколом”.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи