Меню Закрити

На Рівненщині автомобіль наїхав на пішохода, який лежав на дорозі

На Рівненщині автомобіль наїхав на пішохода. Водій з місця події зник, коли його розшукали — пояснив правоохоронцям, що на неосвітленій ділянці дороги не побачив чоловіка, який лежав на проїзній частині.

Про це 12 лютого повідомила пресофіцерка поліції Юлія Дуднік.

За її даними, ДТП сталася 10 лютого орієнтовно о 21:10 у селі Бутейки Сарненського району на вулиці Центральній. Керманич невстановленого транспортного засобу наїхав на пішохода та зник із місця події.

“Поліцейські почали розшук і виявили легковик Audi 80 з характерними для ДТП пошкодженнями у сусідньому селі Велике Вербче. Втім, власник свою причетність до автопригоди заперечив, зазначивши, що давав авто знайомим покататись.

Правоохоронці встановили водія. 21-річний житель села Бутейки у скоєному зізнався та пояснив, що на неосвітленій ділянці дороги не побачив чоловіка, який лежав на проїзній частині. Коли зрозумів, що на щось наїхав — вийшов із авто, побачив невідомого, злякався та покинув місце події. Медики констатували смерть 53-річного чоловіка”, — зазначила Юлія Дуднік.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом порушення ПДР, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

“У рамках кримінального провадження призначено ряд експертиз, зокрема судово-медична, яка встановить остаточну причину смерті чоловіка. У кермувальника відібрали зразки крові”, — додала пресофіцерка.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи