Меню Закрити

Припинено діяльність підпільного цеху з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв

 Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Рівненській області спільно з працівниками прокуратури Рівненської області припинили діяльність цеху з виробництва (розливу) фальсифікованих алкогольних напоїв та вилучили з незаконного обігу підакцизні товари.

У рамках операцій «Акциз-2020» та розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 КК України під процесуальним керівництвом прокуратури Рівненської області при відпрацюванні оперативної інформації встановлено місце зберігання та розливу фальсифікованих алкогольних напоїв жителем Рівненського району.

З метою вилучення та збереження речових доказів в кримінальному провадженні працівникам податкової міліції Рівненської області було проведено невідкладний обшук в недобудові вищевказаного громадянина. В результаті обшуку виявлено та вилучено майже 2 тонни спирту, 82 літри готової продукції, 500 пачок цигарок без марок акцизного податку, фурнітура для виготовлення лікеро-горілчаних напоїв, бочки з характерним запахом спирту, пусті скляні пляшки, пластмасові каністри з характерним запахом спирту, лійки, шланги, корки, тощо. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 431,6 тис. грн.

Реалізація готової продукції громадянином здійснювалась жителям м. Рівне та Рівненського району.

Триває слідство.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи