Інгредієнти
Помідори 4 шт.
1 цибулина
Перець жовтий1 шт.
2 зубчики часнику
Олія оливкова 30 мл
Сік лимонний100 мл
1 пучок свіжої кінзи
1 ст. ложка бальзамічного або звичайного оцту
Сіль і чорний мелений перець
Приготування
- Помідори, цибулю та часник наріжте на шматки, покладіть на велику пательню та полийте оливковою олією.
- Смажимо все на великому вогні протягом кількох хвилин, поки овочі зовні злегка не підгорять.
- Трохи охолодіть смажені овочі і потім ретельно подрібніть їх у міксері.
- Гострий перець почистити від зерен і перегородок.
Потім додайте в блендер його, a також сіль, мелений чорний перець, лимонний сік, оцет і оливкову олію за смаком.
- Останній крок – нарізати зелень кінзи і додати в coyc.