Меню Закрити

Соус сальса: простий 10-хвилинний рецепт

Інгредієнти

Помідори 4 шт.
1 цибулина
Перець жовтий1 шт.
2 зубчики часнику
Олія оливкова 30 мл
Сік лимонний100 мл
1 пучок свіжої кінзи
1 ст. ложка бальзамічного або звичайного оцту
Сіль і чорний мелений перець

Приготування

  • Помідори, цибулю та часник наріжте на шматки, покладіть на велику пательню та полийте оливковою олією.
  • Смажимо все на великому вогні протягом кількох хвилин, поки овочі зовні злегка не підгорять.
  • Трохи охолодіть смажені овочі і потім ретельно подрібніть їх у міксері.
  • Гострий перець почистити від зерен і перегородок.

Потім додайте в блендер його, a також сіль, мелений чорний перець, лимонний сік, оцет і оливкову олію за смаком.

  • Останній крок – нарізати зелень кінзи і додати в coyc.
Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи