Меню Закрити

У Дубні водій збив 14-річну дівчину

На Рівненщині у Дубні 7 лютого водій збив 14-річну дівчину, яка переходила дорогу через пішохідний перехід. Чоловік пояснив правоохоронцям, що не побачив пішохода через погодні умови.

Про це 8 лютого повідомили у пресслужбі поліції в області.

За її даними, близько 19:30 до поліції надійшло повідомлення про автопригоду на вулиці Сурмичі.

“35-річний житель Луцька, водій автомобіля “Mercedes Sprinter”, допустив наїзд на 14-річну пішохідку, яка перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. Водій відповідно до огляду був тверезий, втім у нього також відібрані зразки крові. Він пояснив, що не побачив дівчинку через обмежену видимість через погані погодні умови”, — зазначила пресофіцерка поліції в області Юлія Дуднік.

Дівчину госпіталізували у лікарню із переломом лобної кістки, струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає штраф від 51 000 до 85 000 гривень або виправні роботи до двох років, або арешт до шести місяців, або обмеження волі до трьох років, з позбавленням права керувати автомобілем до трьох років.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи