Меню Закрити

Що подарувати кумі на день народження: цікаві та практичні варіанти

Кума — це не просто подруга чи знайома, а хрещена мати малюка, яка відповідає за його духовне виховання. Тому нерідко вона стає повноцінним членом сім’ї, беручи участь у всіх святах та інших значних подіях. Коли ж кума святкує свій день народження, завжди хочеться вибрати для неї особливий подарунок, який стане символом близьких теплих стосунків, допоможе висловити вдячність і щиру любов. У статті представлено найкращі варіанти подарунків, які можна зробити кумі. Для більшої зручності всі презенти поділено на декілька категорій.

Символічні подарунки

Це подарунки, які завжди нагадуватимуть кумі, як її цінують і люблять:

  1. Персоналізовані прикраси. Це може бути намисто або браслет із вигравіюваними ініціалами іменинниці, каблучка з пам’ятним написом, гарні сережки, інкрустовані камінням. Якщо немає можливості вибрати дорогу золоту прикрасу, можна віддати перевагу гарному срібному виробу.
  2. Скринька або органайзер для прикрас із пам’ятним гравіюванням. Можна вибрати металеву, дерев’яну та навіть скляну модель.
  3. Фотоальбом із загальними фотографіями. У нього можна помістити фотокартки куми з хрещеником або хрещеницею, а в майбутньому іменинниця зможе самостійно поповнювати альбом новими знімками.
  4. Аксесуари або одяг із кумедним написом. Якщо кума має гарне почуття гумору, їй напевно припаде до душі чашка, футболка або халат з написом «Найкращій кумі» або інакшим.

Практичні подарунки

До переліку входять такі:

  1. Пляшка якісного алкоголю. До універсальних варіантів належать різноманітні лікери — не надто міцні, але приємні на смак. Під час вибору слід орієнтуватися на вподобання іменинниці та вартість напою — наприклад, ціни на Baileys в Україні цілком доступні широкому колу споживачів, при цьому лікер вважається одним із найкращих у категорії вершкових.
  2. Торт. Зроблений на замовлення та гарно оформлений торт із персональним дизайном стане головною прикрасою столу іменинниці. Вибираючи певний варіант, варто згадати, яким десертам віддає перевагу кума — тирамісу, «Наполеону», чизкейку.
  3. Сертифікат на відвідування SPA-салону. Бажано, щоб у сертифікат були включені різноманітні послуги, наприклад масаж, відвідування сауни, косметичні процедури для обличчя та тіла.
  4. Сучасний гаджет. Це можуть бути зручні навушники, фітнес-браслет або бездротовий зарядний пристрій, який можна придбати на Маудау.

Незвичайні презенти

Щоб здивувати та порадувати куму, можна замовити її портрет чи скульптуру на основі фотографії. Майстерно виконаний подарунок напевно потішить жінку та довгі роки нагадуватиме їй про святковий день. Також можна подарувати іменинниці квиток на мандрівку на повітряній кулі, екскурсійний тур на декілька днів або сертифікат на курси екстремального водіння. Головне — згадати, про що кума давно мріє, та втілити її мрію у життя.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи