Меню Закрити

У ДТП на Рівненщині травмувалася неповнолітня пасажирка мотоцикла

На Рівненщині 17-річний мотоцикліст з’їхав у кювет. У водія алкотестер показав перевищення допустимої норми у понад сім разів. Внаслідок ДТП травмувалася неповнолітня пасажирка.

Про це 8 квітня повідомила пресофіцерка поліції в області Катерина Загурська.

За її інформацією, інцидент стався 7 квітня у селі Антонівка Вараського району.

“Поліцейські на місці події встановили, що 17-річний житель Сарненщини, кермувальник мотоцикла Lifan не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та на заокругленій ділянці дороги з’їхав у кювет”,

— зазначила Катерина Загурська.

Внаслідок ДТП травмувалась пасажирка. 17-річну жительку Сарненського району доставили до лікарні, де у неї діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом руки.

“Кермувальник в автопригоді не травмувався. Відповідно до огляду – перебував у стані сп’яніння. Алкотестер показав 1,47 проміле, що у понад сім разів перевищує допустиму норму. Транспортний засіб не був зареєстрований, а мотоцикліст і пасажирка були без мотошоломів”,

— додала пресофіцерка.

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом порушення ПДР у стані сп’яніння. Санкція статті передбачає позбавлення волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами від трьох до п’яти років.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи