Меню Закрити

Добрива для сільськогосподарських підприємств, аграріїв та ферм в Україні

Все живе на нашій планеті потребує комфортних умов утримання та підживлення. Майбутній урожай зовсім не є винятком. Тому абсолютно неважливо: купити добрива для городу або для багатогектарної земельної ділянки-підбір має бути індивідуальним та якісним.

Важливо тут все:

  • Кліматичні умови ділянки;
  • специфіка культури, що вирощується;
  • якість ґрунту;
  • рельєф ділянки.

Найголовніші складові вдалого міксу добрив – це азот, фосфор та калій.

Суміші з великим вмістом фосфору – відмінні добрива для підживлення ґрунту. Найбільше вони підійдуть для глинистого та піщаного ґрунту.

Не варто списувати з рахунків органіку, для саджанців дерев чи кущових рослин мульча із соломою чи сосновими голками забезпечить утримання вологи навколо кореневої системи.

Також багатьох фермерів мучить головне питання: купити добрива рідкі чи може гранульовані? Однозначну відповідь дати дуже складно. Рідкі добрива мають швидкий ефект, але при цьому страждає рівномірність нанесення, ціна також може кусатися. А ось гранульовані діють навпаки – їх набагато легше розподіляти, але часу для абсорбції поживних речовин потрібно набагато більше.

Для здорового газону або кормових рослин найчастіше закуповують добрива 30-0-10. Це добриво має ім’я згідно співвідношення азоту, фосфору та калію. Саме азот надає зелені так званої яскравої “кислотності”.

У плодових рослин важливий вміст фосфору, цей мікроелемент допоможе успішному виробництву соковитих плодів.

Рівень кислотності це той показник, за яким варто стежити. Занизити його можна за допомогою звичайної сірки чи торф’яного моху.

Органічні добрива оптом можна купити і онлайн, не виходячи з офісу. Тепер для українців з’явилася чудова альтернатива офлайн ринку – аграрна дошка оголошень VAS: https://ua.vas.trade/. Знаходьте кваліфікованих фахівців у розділі «Послуги» та проведіть діагностику ґрунту, а потім у каталозі «Хімія та добрива» ви можете розмістити оголошення про продаж добрив в Україні або навпаки знайти мікси та добрива, що підходять саме вашій ділянці та культурі.

У кожній публікації міститься вичерпна інформація про товар, його вагу та фасування, а також у кожному оголошенні завжди є фото товару з різних ракурсів та сторін. Сертифікати якості або ліцензії також доступні у сканованому вигляді. Потрібно просто пройти п’ятихвилинну реєстрацію і можна приступати до роботи безкоштовно і без будь-яких посередників.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи