Меню Закрити

Жіночий клатч – незамінна річ в гардеробі кожної модниці

Зараз в світі моди надзвичайно актуальними є такі тренди, як мінімалізм, елегантність та оригінальність образу. Всі ці характеристики притаманні невеликій за розмірами жіночій сумочці – клатчу. Цей аксесуар став гарною альтернативою класичним моделям, адже він з легкістю може вмістити не лише потрібні речі, але й додати вишуканості та елегантності всьому образу. Ось чому, збираючись купити клатч зі шкіри, варто дізнатися про цю модель якомога більше. Різноманіття модних сумочок представлено в нашому інтернет-магазині https://inbag.ua/klatchi.html. Навіть найвибагливіші модниці зможуть знайти тут оптимальний варіант.

Особливості та різновиди клатчів 

Слово «клатч» у перекладі з англійської означає «схопити». Цей аксесуар становить собою невелику пласку сумку, яку зручно носити в руці по типу гаманця. Окрім цього клатч може мати додаткові деталі – ремінці чи ручки, що сховані всередині.  

Якщо говорити про різновиди клатчів, то вони бувають наступними:

  1. Молодіжні. Моделі виконані у яскравих тонах та виготовляються з різних матеріалів.  
  2. Ділові. Зазвичай мають лаконічний дизайн та відрізняються збільшеним розміром. 
  3. Класичні (вечірні). Невеликі за розміром та оснащені різними декоративними елементами.
  4. Повсякденні. Мають правильні геометричні форми.
  5. Конверти. Вважаються універсальними, завдяки чому ними, залежно від розміру, можна доповнювати як вечірній, так і офісний стиль.

Який матеріал краще обрати?

Традиційно найкращим матеріалом для виготовлення клатчу дизайнери вважають натуральну шкіру. Такі вироби, звісно, недешеві, але вони мають суттєві переваги, що  полягають у практичності та досить тривалому терміні служби. Також клатчі можуть виготовлятися з тканини. Але на відміну від шкіряних вони не стійкі до подряпин та забруднень, а ще не так гарно тримають форму. А от поціновувачі дорогих матеріалів можуть обрати собі виріб з атласу, шовку чи оксамиту.

З чим носити клатч?

Стилісти запевняють, що оскільки клатч належить до універсальних моделей сумок, його дозволено поєднувати з будь-яким стилем одягу. Проте існують деякі нескладні правила, яких краще дотримуватися:

  • слідкуйте за тим, щоб колір клатчу гармоніював з іншими деталями образу;
  • поєднуйте шкіряні моделі з будь-яким стилем, окрім спортивного;
  • обирайте клатч лаконічного дизайну в спокійних тонах до одягу, прикрашеного декоративними елементами;
  • в холодну пору року віддавайте перевагу насиченим моделям темного кольору. А от з настанням тепла обирайте клатчі яскравих відтінків (жовтого, рожевого чи бузкового). Саме вони наповнять образ свіжістю та життєрадісністю.
Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи