Меню Закрити

Топ-10 цитат Томаса Шелбі

Томас Шелбі є ключовим персонажем британського телевізійного серіалу “Гострі Картузи” (Peaky Blinders), який вперше з’явився на екранах у 2013 році. Він грається Кілліаном Мерфі. Томас — лідер кримінального клану Шелбі, що базується в Бірмінгемі в період після Першої світової війни. Він відомий своїм холодним розумом, стратегічним мисленням та безжальністю до ворогів. Томас використовує свої військовий досвід та вуличну хитрість, щоб розширити вплив своєї сім’ї в кримінальному світі та за його межами, водночас зіштовхуючись з численними внутрішніми та зовнішніми викликами.

10 найвідоміших цитат Томі Шелбі

“I don’t pay for suits. My suits are on the house or the house burns down.” (Я не плачу за костюми. Мої костюми — за рахунок будинку, або будинок згорить.)

“I learnt long ago to hate my enemies, but I’ve never loved one before.” (Я давно навчився ненавидіти своїх ворогів, але я ніколи раніше не любив жодного з них.)

“Whisky’s good proofing water. Tells you who’s real and who isn’t.” (Віскі — хороший перевіряльний напій. Показує, хто справжній, а хто — ні.)

“Men and their cocks never cease to amaze me.” (Чоловіки та їхні півні ніколи не перестають мене дивувати.)

“There is no rest for me in this world. Perhaps in the next.” (У цьому світі для мене немає відпочинку. Може, у наступному.)

“You have to be as bad as them to survive.” (Щоб вижити, ти маєш бути таким же поганим, як і вони.)

“I’m not a traitor to my class. I am just an extreme example of what a working man can achieve.” (Я не зрадник свого класу. Я просто крайній приклад того, чого може досягти робоча людина.)

“In the end, we only regret the chances we didn’t take.” (У підсумку ми шкодуємо лише про ті шанси, якими ми не скористалися.)

“Sometimes death is a kindness.” (Іноді смерть — це милість.)

“When you plan something well there’s no need to rush.” (Коли щось добре сплановано, немає потреби поспішати.)

Ці цитати відображають глибокий внутрішній світ Томаса Шелбі, його філософію життя, амбіції та підходи до вирішення проблем. Він є складною, багатогранною особистістю, яка змушує глядача одночасно вболівати за нього і відчувати симпатію до його противників.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи