Меню Закрити

Українська промислова компанія “RGS Ukraine”


ТОВ “RGS Ukraine” – провідна українська промислова компанія, що займається ремонтом спецтехніки, її гідравлічних систем та агрегатів, а також різного промислового обладнання. Компанія, набула досвіду роботи на українському ринку з 2016 року, зарекомендувала себе як стабільний партнер, що спеціалізується саме на професійному ремонті.

Сильною перевагою команди RGS Ukraine є цінний досвід та знання, отримані в процесі задоволення ремонтних потреб вимогливих клієнтів в галузі ремонту гідравлічних систем, а також сучасного обладнання. Компанія має команду кваліфікованих технічних фахівців, навчених новітнім методам і передовим технологіям ремонту гідросистем.

Незалежно від бренду виробника або конкретної моделі обладнання, майстри фірми готові провести діагностику і ремонт навіть найскладніших і нестандартних гідравлічних систем. Команда фахівців гарантує, що всі ремонтні роботи проводяться швидко, а якість виконання робіт гарантує довгострокову працездатність не тільки окремих компонентів, але і гідравлічної системи в цілому.

Широкий асортимент ремонтно-діагностичного обладнання “RGS Ukraine” та видатні ремонтні можливості відповідають найсучаснішим галузевим стандартам і призначені для комплексного ремонту та тестування гідравлічних систем. Навіть найскладніше і спеціалізоване гідравлічне обладнання може бути точно і швидко діагностовано і відремонтовано за допомогою нових діагностичних інструментів і обладнання. Це гарантує, що українські клієнти “RGS Ukraine” отримують тільки найвищу якість обслуговування.

Крім того, для прискорення ремонту на великому власному складі в Києві зберігається велика кількість високоякісних запасних частин і ремонтних комплектів. Компанія також має власне металообробне виробництво (окрему ділянку для механічної та термічної обробки металу), що дозволяє швидко виготовляти рідкісні запчастини та комплектуючі, необхідні для ремонту гідроагрегатів.

Розташування компанії в Святошинському районі Києва додатково полегшує клієнтам доступ до консультацій, розміщення замовлень та отримання готової продукції.

Як результат, “RGS Ukraine” володіє всіма ресурсами та обладнанням, необхідними для комплексного ремонту гідравліки. Завдяки своїм знанням і досвіду компанія гарантує своїм клієнтам тільки найвищу якість послуг з обслуговування гідравлічних систем.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи