Меню Закрити

Як провести вихідні з дітьми в Рівному

Вихідні – це чудова нагода, щоб приділити максимум часу дітям та вирушити разом зі своїми маленькими доньками чи синами до цікавих місць.

У затишному місті Рівне, звісно, є локації, інтересні для допитливих малят та вимогливих підлітків. Пропозиції щодо проведення дозвілля, яке доставить чимало радості й позитиву юним рівнянам та подарує приємні враження їхнім турботливим батькам, читайте далі.

Розважальні центри та заклади культури

Можна порадити кілька закладів відповідної специфіки. Візит до кожного з них  стане незабутнім сюрпризом для малих непосид і дослідників.

У ТЦ «Арена» в Рівному працює комплекс Fly Kids. Його гостей чекають захоплюючі розваги на будь-який смак. Дошкільнята тут отримають задоволення, стрибаючи на різноманітних батутах, побувавши в поролоновій ямі та у незвичайному сухому басейні з барвистими кульками. Охоче вони проведуть час і в чарівній кімнаті з безліччю іграшок. Трохи старшим відвідувачам сподобається в геймерській зоні X-Box. Гіперактивні діти реалізують свій руховий потенціал у канатному парку та на скеледромі, а любителі досліджень та загадкових пригод радо помандрують лабіринтом.

Не менш популярним у головному місті Рівненської області є й ТРЦ Happy Mall а особливе визнання малечі здобув так званий Happy.Park, що є підрозділом цього комплексу. У ньому чимало захоплюючих атракціонів. Багато городян обирають саме це місце для відзначення дитячих днів народження. У даному випадку обов’язки щодо організації розважальної програми та проведення свята з усіма його атрибутами від частування до сценарію та подарунків беруть на себе працівники парку розваг – креативні й творчі професіонали.

Дітям шкільного віку, що цікавляться історію, сподобається обласний краєзнавчий музей. У ньому юні відвідувачі зможуть побачити старовинні предмети вжитку, якими користувалися їхні далекі пращури. Це буде своєрідна мандрівка в минуле, корисна для пізнавального розвитку школяра, розширення його світогляду та виховання патріотичних почуттів.

Вдалим варіантом стане відвідування з малечею лялькового театру – це можливість побувати в справжній казці з пригодами, таємницями, улюбленими персонажами та незмінно щасливим кінцем.

У місті постійно відбуваються адресовані дітям культурно-масові та суто розважальні заходи. Проведення даного роду подій, як правило, анонсує афіша Рівного – спеціальний інформаційний портал. На ньому можна знайти відомості про прем’єри вистав та про популярних артистів, які приїздять у місто з концертами.

Парки

Для багатьох людей міський відпочинок асоціюється з відвідуванням паркових зон. Із часом така традиція не втрачає своєї актуальності, тим більше рівненські парки є еталоном затишку й гарантують чудову, доброзичливу атмосферу.

У парку Молоді, який ще називають Лебединкою, малечі є можливість погратися на дитячому майданчику чи продемонструвати свою спритність на майданчику спортивному. Тут можна орендувати самокати, велосипеди та автівки для дітей.

Море адреналіну подарують малим і не дуже любителям екстриму такі локації парку «Хімік» як мотузкове містечко та скеледром.

На літній сцені парку Шевченка часто проходять веселі дійства для малят. Порівняно недавно у відпочинковій зоні цьому парковому закладу відкрилися квест-кімнати.

Дуже полюблять діти Рівного та області бувати і в міському зоопарку. Це можливість познайомитися з багатьма тваринами та птахами, в тому числі екзотичними, поспостерігати за їх поведінкою. На території відповідного звіринцю влаштовано кілька оригінальних фотозон – це можливість зробити чудові світлини на згадку.

Багатьох дітлахів порадує прогулянка на історичному човні в городищі Оствиця, що являє собою історичну реконструкцію куточка давньоруської епохи. Природа тут, на лівому березі мальовничого озера Басовий Кут, надзвичайно красива.

Можна влаштувати малятам і подорож дитячою залізницею, що на вихідних у теплу пору року, з травня по листопад, працює завжди.

Загалом Рівне є містом, якому є що запропонувати дітям різного віку та з різними захопленнями – тому у вільний час краще не змушувати їх сидіти вдома за екраном гаджетів, а дати можливість відкрити для себе щось нове та корисне.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи