Меню Закрити

На Рівненщині розшукали водія авто, який переїхав чоловіка та покинув місце ДТП

На Рівненщині водій автомобіля переїхав чоловіка, що лежав на дорозі та втік із місця події. Його розшукали правоохоронці.

Про це 22 січня повідомили у пресслужбі поліції.

Повідомлення про те, що в селі Ільпінь Рівненського району на дорозі без ознак життя лежить невідомий чоловік, а поруч — багато крові, надійшло до поліції 18 січня о 21:10.

“Слідчі встановили, що на вулиці Приходька водій невстановленого автомобіля наїхав на 49-річного жителя села Кошатів, який лежав на проїзній частині. Поряд із тілом поліцейські виявили та вилучили уламки від транспортного засобу”,

— зазначила Юлія Дуднік.

Розшук водія тривав три дні. Правоохоронці встановили його особу, у селі Глинськ виявили авто Skoda Fabia сірого кольору з характерними для ДТП пошкодженнями.

28-річний місцевий житель у скоєному зізнався й пояснив поліцейським, що не побачив на дорозі чоловіка, злякався та покинув місце події.

Слідчі дії тривають. У рамках кримінального провадження призначена судово-медична експертиза, яка встановить остаточну причину смерті пішохода.

Триває досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи