Меню Закрити

У Рівному нетверезий водій на автівці протаранив відбійник і з’їхав в кювет

У Рівному водій з ознаками сп’яніння врізався у відбійник та з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП рятувальникам довелося деблокувати кермувальника з автомобіля, травм він не зазнав.

Про це 15 січня повідомила старша інспекторка патрульної поліції області Тетяна Рачок.

Повідомлення про ДТП, яка сталася на вулиці Князя Володимира, патрульні отримали 14 січня близько 20:00.

“Поліцейські прибули на місце події та з’ясували, що керманич автомобіля ЗАЗ не дотримався безпечної швидкості руху, не стежив за дорожньою обстановкою, наїхав на відбійник і, як наслідок, з’їхав у кювет”, — зазначила Тетяна Рачок.

Водія деблокували з автівки, тілесних ушкоджень він не зазнав.

“Спілкуючись з 37-річним водієм, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Однак проходити огляд на місці події чи в медзакладі чоловік відмовився. Чоловіка відсторонили від керування, автомобіль перемістили на арештмайданчик”.

Інспектори склали на керманича адмінматеріали:

  • за фактом керування транспортним засобом у стані сп’яніння або відмови від проходження огляду. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 17 тис. грн з позбавленням права керування на строк один рік.
  • за фактом порушення ПДР, що призвело до ДТП. Санкція статті передбачає штраф в розмірі 340 грн або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.
  • за фактом керування транспортним засобом без відповідних документів (страхового полюса). Санкція статті передбачає штраф в розмірі 425 грн.

Рішення щодо притягнення до відповідальності прийматиме суд.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи