Меню Закрити

КП “Здолбунівводоканал”

Комунальне підприємство “Здолбунівводоканал” є комунальною власністю територіальних громад міста Здолбунів. Підприємство було прийнято в комунальну власність у 2003 році на підставі рішення Здолбунівської районної та міської рад. Здолбунівводоканал є правонаступником Районного виробничого комунального водопровідно-каналізаційного підприємства “Здолбунівводоканал”, створеного на базі Здолбунівської дільниці “Рівнеоблводоканалу”.

Основною метою діяльності цього підприємства є надання послуг водопостачання, водовідведення та очистки стічних вод для абонентів у місті Здолбунів та інших населених пунктах в зоні його обслуговування, при цьому забезпечуючи високу якість питної та стічної води.

Директором КП “Здолбунівводоканал” є Столярчук Анатолій Леонідович, а головним інженером – Остапчук Віктор Олексійович. Контактний телефон підприємства: +38 (03652) 2 66 48. Підприємство розташоване за адресою: 35705, вул. Незалежності, 13, м.Здолбунів, Рівненська обл., Україна.

Для отримання додаткової інформації та ознайомлення з офіційними документами, фотографіями та іншими важливими даними, можна відвідати офіційний сайт КП “Здолбунівводоканал” за адресою vodokanalzd.com.ua або сторінку у Facebook​​​​​​.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи