Меню Закрити

На Рівненщині водій напав на поліцейського

В Острозі Рівненської області водій напав на поліцейського під час патрулювання. Правоохоронцю діагностували закриту черепно-мозкову травму. За даними слідства, чоловік був п’яним. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Про це 30 січня повідомили у пресслужби поліції в області.

За даними поліції, 29 січня, близько другої ночі, патрульні намагалися зупинити автівку Volkswagen Golf. Водій проігнорував вимогу поліцейських і почав утікати. Під час руху чоловік не виконав вимоги дорожнього знаку “Проїзд без зупинки заборонено”.

Поліцейські зупинили водія. Ним виявився 54-річний житель села Дертка на Хмельниччині. Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння, однак відмовився проходити медогляд.

“Коли один з інспекторів складав адмінматеріали, порушник почав нецензурно виражатися на адресу іншого поліцейського та шарпати його за формений одяг. Потому агресивний дебошир завдав тілесні ушкодження інспектору СРПП — у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої та осаднення”,

— повідомила пресофіцерка поліції в області Юлія Дуднік.

Правоохоронці затримали жителя Хмельниччини та помістили в ізолятор тимчасового тримання. За результатами медогляду — він був п’яним. На нього склали шість адмінматеріалів за порушення ПДР.

Чоловікові повідомили про підозру за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень при виконанні службових обов’язків. Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі до п’яти років. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи