Меню Закрити

#миEUкраїна: Здолбунівська міська рада запрошує на толоку

#миEUкраїна
Щорічно у третю суботу травня в Україні відзначають День Європи.

Здолбунівська міська рада приєднується до онлайн-марафону #миEUкраїна до Дня Європи в Україні в рамках урядової інформаційної кампанії EUКраїна! Його мета розповісти про базові цінності, які об’єднують європейські країни. Одна з них – ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ.

Саме тому, в цей день, варто зрозуміти практичний зміст європейського ставлення до навколишнього середовища і європейської поведінки, що проявляються в щоденному житті нашої громади. Адже європейські цінності – це про кожного з нас!
Забруднення вулиць, парків, скверів, громадських місць, прибережних зон та узбіччя доріг сміттям – серйозна проблема, з якою доводиться боротись, доводить слова народної мудрості: «Чисто там, де не смітять».

Змінити екологічну ситуацію можна лише, об’єднавши зусилля. Наша ціль – не лише прибирати територію, а й навчити мешканців міста та сіл не забруднювати середовище, не кидати сміття один одному під ноги!

Будувати європейську державу – це поважати себе та інших, дбати про добробут громади, мати активну громадянську позицію та бажання долучатися до створення позитивних змін.

У День Європи 15 травня з 9.00 по 12.00 год. запрошуємо мешканців Здолбунова долучитись до ЕКОЛОГІЧНОЇ ТОЛОКИ, ініційованої міським головою Владом Сухляком та прибрати від сміття узбіччя дороги по вулиці Шевченка в районі зупинки «Цегельний завод». Втілюймо європейські цінності разом, тому що #миEUкраїна!

Приєднуйтесь! Зробимо нашу громаду чистішою!

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи