Меню Закрити

Гелієві кульки на доставку в Здолбунові

Для створення піднесеної та позитивної атмосфери під час проведення будь-якого веселого свята потрібен відповідний декор і символіка – яскрава й вишукана. Популярним святковим атрибутом є гелієві кульки, які мешканцям міста Здолбунів пропонує за телефоном +380966019365 замовити наш магазин.

Такі аксесуари, барвисті, сяючі й чарівні, подарують чимало радості дітям будь-якого віку і не залишать байдужими дорослих.

Чому кульки, наповнені гелієм, наразі в тренді?

Повітряна гелієва куля – предмет, який здатен викликати добру посмішку і підняти настрій, прогнавши тривоги й печальні думки.

Профіль нашої агенції – продаж та доставка кульок цього типу в широкому асортименті. 

Даного роду аксесуари є трендом сучасного декору локацій, де проводяться різні урочистості й розваги, та актуальним подарунком, доречним з нагоди будь-якої знаменної події.

Композиція з гелієвих кульок, класична або креативна, доречна до дитячих днів народження, корпоративних свят та презентацій, до зустрічей випускників, ювілеїв та весіль. Вона стане приємним сюрпризом під час виписки з пологового будинку та романтичного побачення, допоможе створити ауру свята з нагоди новосілля чи хрестин.

Такі аксесуари є незамінними при дизайнерському оформленні приміщень, в яких проводитимуться різні банкети, від святкових обідів до бурхливих вечірок, і дуже модними й доречними для ефектного декору фотозон.

Що варто знати про цей атрибут?

Повітряні гелієві кульки випускаються в різноманітних габаритах і мають неоднакову форму.

Стандартний формат такого виробу, згідно європейських мірок, становить 10 дюймів, тобто 25 см. Бувають дані кулі й більшими – наприклад, розміром у 30, 50 і навіть 80 см та 1м.

Габаритні взірці є найактуальнішими для маркетингу – їх традиційно використовують під час рекламних компаній та виставок. Підходять вони і для прикрашення зон для весільних та інших фотосесій.

Дітлахам часто до особливо вподоби мініатюрні варіанти – повітряні кульки-іграшки величною близько 22 см.

Взірці даного товару мають різний колір та форму. Класична конфігурація – кругла або овальна, нестандартні рішення виглядають як елегантні та оригінальні фігурки, сердечка тощо.

Спектр кольорів таких святкових атрибутів надзвичайно широкий – поверхня їх буває матовою, з невеликим блиском або така, що випромінює блискучий глянець.

Особливо стильно виглядають створювані професійними дизайнерами композиції з гелієвих кульок, в яких комбінуються елементи лаконічного білого забарвлення, насичених відтінків та сріблясті й золотаві.

Газ гелій, що наповнює відповідні аксесуари, дозволяє їм підійматися вгору, до стелі, й утримуватися нагорі впродовж багатьох годин, доки мікроскопічні газові молекули не залишать кульку через непомітні людському окові пори.

Цікаві факти

Скоротити час паріння в повітрі кулі, наповненої гелієм, може підвищена вологість в оточуючому середовищі, наявність протягів та різкі коливання температур.

Гелій, який добувається методом очистки інших газоподібних речовин, легший за повітря приблизно в 7 разів, тому він і змушує кульки злітати вгору.

Цей газ, який вважають благородним, абсолютно нешкідливий – він не містить шкідливих для здоров’я токсинів, не підтримує процесу горіння, не має кольору й запаху.

Найдовше в повітрі гелієві кульки здатні літати за прохолодно погоди – максимальна тривалість відповідного польоту становить 10 діб. Зменшити цей показник може механічне тертя, наприклад, під час активних дитячих ігор.

На дотик такі святкові атрибути є приємними. Ігри та конкурси з їх використанням привносять у дитяче свято різноманітність і викликають у його маленьких і не дуже учасників справжнє захоплення.

Найпопулярніші забави з відповідними літаючими іграшками – «Кенгуру» або «Веселі коники», під час яких учасники просуваються вперед стрибками, затискаючи між ногами кульку.

Альтернативний варіант командної гри – побудова «Вежі» з кульок та «Струмочок», під час якої аксесуар гравці передають над головами.

У Здолбунові можна замовити якісні, красиві та недорогі гелієві кульки, зателефонувавши +380966019365 – скористайтесь цією слушною нагодою та порадуйте своїх близьких! 

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи