Меню Закрити

Модні образи для дівчат? Які моделі будуть у тренді у новому сезоні?

Створити модний та стильний образ для дівчини – це правило номер один у сучасному світі. Речі повинні гармонійно поєднуватись один з одним і показувати певний настрій її господині. Не обов’язково використовувати трендові куртки на весну, які тільки увійшли в моду, можна створити цікавий і актуальний образ з наявних речей і виглядати бездоганно. Хоча в кожному сезоні є певні нові тенденції, принти, фасони та палітра кольорів.

Визначтеся спочатку зі своїм напрямом у стилі і вам буде легше завжди відповідати моді. Вибравши своїм стилем мінімалізм, ви вибираєте дуже легкі композиції, головне визначиться з колірною гамою. У стилі мінімалізм ви завжди виглядатимете дорого, стильно і ефектно, а скласти свій лук не буде особливих труднощів. Можна вибрати як монохромні цибулі так і наближені за своєю теплотою та відтінками.

Наприклад дуже круто поєднуються бежевий. Молочний, коричневий кольори. Якщо ж ви бажаєте виглядати яскраво, ефектно і що б жоден перехожий не міг подивитися на вас, тоді потрібно вибрати більш яскравий напрямок. Тут вже йде гра контрастів і чим контрастніші кольори будуть у вашій цибулі тим яскравіше ви виглядатимете. Ще один варіант – це багатошаровість. Це в першу чергу дуже практично, тому що ви будь-якої хвилини можете зняти один з шарів одягу або навпаки одягнути. Ну і звичайно ж у цьому стилі вам великий простір для фантазії.

Для дівчат які люблять спортивний стиль і дуже цінують комфорт так само є кілька прийомів, щоб виглядати бездоганно. У сучасному світі ви можете легко комбінувати спортивний одяг з класичним. Це буде виглядати дуже легко та привабливо. Зараз великий вибір класних спортивних костюмів, бомберів, кросівок і черевиків, які будуть дуже практичні, зручні і виглядати дуже стильно. Наприклад, добре поєднуються легкі сукні з кросівками. В цьому випадку можна одягнути як яскраве вільне плаття так і будь-які кросівки, це не буде погано. Не дуже красиво виглядатиме строга коктейльна сукня з кросівками або подібним спортивним взуттям.

Ну і на кінець речі зі шкіри. Зараз це необхідна річ у гардеробі кожної дівчини, хоч одна річ, але має бути. Хоч спідниця, хоч штани, хоч куртка чи плащ все це створить дуже дорогий образ і виглядає неймовірно стильно. І бажано, щоб ці шкіряні моделі були з якісної штучної шкіри, бо зараз анти-тренд на натуральну шкіру.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи