Меню Закрити

ЧИ ПОТРІБЕН ФЕН ДЛЯ ГОТЕЛЬНОГО НОМЕРУ?

Фен не входить до обов’язкового обладнання для готельного номера. Але його наявність чи відсутність говорить про ставлення до гостей. Саме готельне обладнання та таки приємні дрібниці — халат і капці, засоби гігієни, безкоштовна кава — складають враження про готель.

Що це дає власнику:

Хороше ставлення відвідувачів. Ви звільняєте місце у їхніх валізах та заощаджуєте час на збори.
Найвищий рейтинг. Якщо ви побачите відгуки про готелі на туристичних форумах і сайтах подорожей, ви побачите, що люди не тільки запитують, чи є фен в номері, але і обговорюють його потужність, довжину шнура та інші моменти.

Додаткова перевага перед конкурентами. Якщо в готелі на сусідній вулиці досі не встановлені фени, зробіть це першим.

Які бувають готельні фени?

По встановленню: настінні та переносні. Настінні не можна випадково винести з номера, вони не займають місце у шафі, одразу помітні у ванній кімнаті. Але, якщо у вас немає технічної можливості повісити фен поруч із розеткою та дзеркалом, краще зупинитися на переносному.

За інтенсивністю використання: для середніх та великих навантажень. Перші підійдуть для готелів сімейного типу, другі можна встановлювати у СПА та фітнес-центрах з високою відвідуваністю, у них встановлений електродвигун, розрахований на 10 тис. годин роботи.

При виборі фена орієнтуйтесь на аудиторію. Якщо це бізнесмени, спікери конференцій, варто інвестувати в модель високого класу, наприклад, Excel 2000 Ionic TF з 6 комбінаціями температури та генератором іонів. Для бюджетного хостелу в центрі міста, де гостей більше цікавить огляд визначних пам’яток, ніж зовнішній вигляд, є досить недорогою настінною сушаркою. І навіть якщо у вас зупиняються переважно чоловіки, фен теж потрібен: ним можна не тільки сушити та укладати волосся, а й, наприклад, швидко прибрати пляму від води на одязі.

Чому готельний фен кращий за дорожній?

Ми вже сказали, що гарний фен у номері заощаджує місце в ручній поклажі. Крім цього, якщо у вас зупиняються туристи зі США, Японії та інших країн, де прийнято стандарт для настінних розеток 110 В, їх техніка просто не працюватиме без трансформатора. Моделі для готелів прості у використанні, працюють майже безшумно – можна збиратися вночі або рано-вранці, не боячись потривожити сусідів.

Якість та термін експлуатації

Навіть якщо гості дбайливо звертатимуться з готельним феном, все одно через частоту використання він зношується швидше, ніж удома. Крім того, у бюджетних моделях немає захисту від перегріву, автоматичного вимкнення в режимі бездіяльності. Уявіть: хтось був недбалий і залишив працюючий фен. Що станеться? У кращому випадку він «з’їдатиме» електрику, доки не спрацює захист від перегріву. А якщо її нема? І матеріали корпусу неякісні? Прилад запросто може спалахнути і підпалити номер.

Готельні Фени Valera називають №1 серед готельних фенів. Вони встановлені в готелях Marriott, Radisson, Hilton, Kempinski. У них передбачена захист від бризок, автоматичне включення та вимкнення.

Також виробник передбачив:

  • Ергономічне кріплення Rotocord – захищає від скручування та заломів кабелю.
  • Нагрівальні елементи дротяного типу рівномірно розподіляють повітряний потік.
  • Вбудовані “глушники” шуму.
  • Збільшений термін служби – у середньому витримують 10 тис. сушок.
Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи