Меню Закрити

Кому і в яких випадках варто замовити автомобільний ключ?

Купівля нового автоключа може знадобитися з найрізноманітніших причин, адже від форс-мажорів не застрахований ніхто. Це може бути банальна поломка наявного екземпляра або проста необхідність у дублікаті. Розглянемо докладніше, кому і з яких причин може знадобитися послуга виготовлення нового автоключа.

Власники автомобілів

Автовласники часто стикаються з найрізноманітнішими ситуаціями:

  1. Втрата або крадіжка ключа. І те, і інше трапляється з кожним. Якщо оригінальний ключ загублено або вкрадено, потрібно терміново робити новий. А старий бажано видалити з пам’яті машини, щоб ніхто не зміг отримати несанкціонований доступ.
  2. Поломка ключа. Автоключ може зламатися, погнутися, зноситися. У всіх цих випадках теж доведеться замовляти новий екземпляр.
  3. Знос кнопок на брелоку. Згодом кнопки на брелоку перестають працювати. У деяких випадках їх можна замінити, але це допомагає не завжди. Якщо ремонт неможливий, залишається тільки купувати новий екземпляр.
  4. Проблеми з чипом. Чіп всередині ключа теж може вийти з ладу. Іноді його можна відремонтувати. Якщо ж це неможливо, тоді знадобиться купівля нового ключа.

Також власники автомобілів часто замовляють запасні автоключі. В одних випадках — щоб машиною могли користуватися кілька людей. В інших — просто про запас: раптом поточний екземпляр загубиться або зламається.

Якщо ви зіткнулися з будь-якою з описаних вище ситуацій, можете замовити автомобільний ключ у компанії «SmartKey». Фахівці виготовлять його максимально якісно і точно в строк.

Організації та сервісні служби

Часто автоключі замовляють компанії, які володіють автопарком. До кожного службового автомобіля виготовляється кілька ключів, щоб доступ до машини був у різних співробітників.

Можуть замовляти автоключі й великі організації. Як правило, у кожного керівника є своя службова машина, на якій його возить особистий водій. Хоча за необхідності він може сидіти за кермом і сам. У цьому випадку теж виготовляють кілька дублікатів ключів, щоб у кожного був свій екземпляр.

Те ж саме стосується і сервісних служб, які надають різні послуги. Як правило, в таких компаніях є службові машини, на яких співробітники добираються до клієнтів. Щоб у кожного працівника був доступ до автомобіля, компанія заздалегідь замовляє кілька примірників ключів. А коли вони ламаються або губляться — звертається ще раз для купівлі нових дублікатів.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи