Меню Закрити

Топ-10 цитат Амелії Ерхарт

Амелія Ерхарт – надзвичайно відома особистість в історії авіації та символ жіночої сміливості та незалежності. Вона народилася у 1897 році в Атчісоні, штат Канзас, і вже у ранньому віці виявила захоплення пригодами і викликами. Ерхарт стала першою жінкою-пілотом, яка перелетіла Атлантичний океан, і продовжувала бити рекорди до свого таємничого зникнення у 1937 році. Її відвага, наполегливість і пристрасть до льотів надихають людей по всьому світу, а її слова залишаються актуальними і сьогодні.

Кращі цитати Амелії Ерхарт

  1. “The most effective way to do it, is to do it.” – Найефективніший спосіб зробити щось – це просто зробити це.
  2. “Adventure is worthwhile in itself.” – Пригода сама по собі варта зусиль.
  3. “Women, like men, should try to do the impossible. And when they fail, their failure should be a challenge to others.” – Жінки, як і чоловіки, повинні намагатися робити неможливе. І коли вони терплять невдачу, їхня невдача повинна стати викликом для інших.
  4. “Never interrupt someone doing something you said couldn’t be done.” – Ніколи не перебивайте людину, яка робить те, що ви сказали не можна зробити.
  5. “The most difficult thing is the decision to act, the rest is merely tenacity.” – Найскладніше – це прийняти рішення діяти, все інше – це просто наполегливість.
  6. “Courage is the price that Life exacts for granting peace.” – Сміливість – це ціна, яку Життя бере за надання спокою.
  7. “Better do a good deed near at home than go far away to burn incense.” – Краще зробити добру справу поруч з домом, ніж їхати далеко, щоб спалити ладан.
  8. “Preparation, I have often said, is rightly two-thirds of any venture.” – Підготовка, як я часто казала, справедливо становить дві третини будь-якої справи.
  9. “Flying may not be all plain sailing, but the fun of it is worth the price.” – Літати, можливо, не завжди легко, але задоволення від цього варте ціни.
  10. “No kind action ever stops with itself. One kind action leads to another. Good example is followed.” – Жодна добра справа не закінчується сама по собі. Одна добра справа веде до іншої. Добрий приклад заразливий.

Амелія Ерхарт не просто залишила по собі історію відважної пілотки, що перетинала небеса. Вона також залишила спадщину у вигляді своїх слів, які слугують маяком для тих, хто прагне взяти на себе виклики та перетинати нові горизонти. Її цитати відображають не тільки її пілотський досвід, але й її глибоке розуміння життєвих істин. Амелія навчає нас сміливості, витривалості і важливості діяти, щоб досягти наших мрій.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи