Меню Закрити

Вирівнювання зубів: елайнери Інвізілайн як найефективніше рішення

Здорові та рівні зуби — це не тільки про естетику, а й про здоров’я ротової порожнини та стан всього організму. Нерівний зубний ряд та дефекти прикусу можуть призводити до травмування слизової, спричиняти проблеми з дикцією, заважати нормальному жуванню, через що виникають проблеми з ШКТ. Нерівномірне навантаження на зуби провокує швидке їх зношування та стоматологічні захворювання, такі як карієс і пародонтит. Уникнути цих та інших проблем можна, своєчасно провівши ортодонтичне лікування. Розповідаємо, що пропонує сучасна стоматологія. 

Елайнери Invisalign — ортодонтичні апарати нового покоління

Революційним методом виправлення прикусу та вирівнювання зубів є елайнери Інвізілайн. Це інноваційні конструкції від компанії Align Technology (США), яка є розробником технології. Дистриб’ютора продукції цього виробника в Україні можна знайти за посиланням https://myaligner.dental/. Елайнери Інвізілайн є вибором номер №1 серед стоматологів по всьому світу, що легко пояснюють такі їхні плюси:

  1. Висока естетика. Елайнери являють собою прозорі капи. Вони тонкі, щільно прилягають до зубів, що робить їх непомітними в роті. Під час лікування цими системами можна з’являтись на публіці без психологічного дискомфорту.
  2. Ефективність. Капи виготовляють зі спеціального запатентованого матеріалу SmartTrack. Він спричиняє постійний, проте м’який тиск на окремі зуби, поступово переміщуючи їх у потрібне положення. Для кожного пацієнта виготовляється індивідуальна система елайнерів, котрі носяться в певному порядку. Доведено, що SmartTrack забезпечує ефективніше переміщення зубів, ніж подібні матеріали інших виробників. У деяких випадках для лікування треба у 2 рази менше часу.
  3. Технологічність. Вирівнювання зубів елайнерами Інвізілайн передбачає застосування програмного забезпечення на основі штучного інтелекту, 3D-технологій. Завдяки їх використанню система є найбільш інноваційною у світі. Вона дозволяє програмувати рух кожного зуба в певний час, демонструвати результат ще до початку лікування.
  4. Зручність. Пацієнти звикають до елайнерів за 1–2 дні. Вони не натирають слизову, не спотворюють дикцію. Конструкція знімна, тому дозволяє зручно їсти та проводити гігієнічні процедури. Крім того, капи захищають зуби від бактерій, запобігаючи карієсу.

Компанія Align Technology має широку мережу сертифікованих ортодонтів, тому знайти фахівця, який володіє технологією Invisalign, у своєму регіоні не буде складно. Так, жителі Києва ознайомитися зі списком клінік можуть за посиланням https://myaligner.dental/region/kyiv/. До речі, кількість пацієнтів у всьому світі, які пройшли лікування з використанням елайнерів бренду, складає понад 16 млн. Жоден інший виробник не може похвалитися навіть третиною цього показника.

Як встановлюються та експлуатуються елайнери Інвізілайн

Вибравши клініку, потрібно прийти на консультацію до ортодонта. Він проведе діагностику та підбере оптимальний протокол лікування. Пацієнту буде показаний ролик, який продемонструє переміщення зубів та кінцевий результат. Після узгодження плану лікування подається заявка на виготовлення системи елайнерів, що відбувається на заводі виробника в США. Через декілька тижнів пацієнт отримує свій комплект кап.

Першу конструкцію встановлює лікар. Наступні може фіксувати вже пацієнт. Носити елайнери потрібно не менше ніж 22 годин протягом доби. Знімати їх треба тільки для чищення зубів та приймання їжі. Важливо щодня чистити елайнери зубною щіткою, вчасно замінювати конструкцію на наступну та приходити на контрольні огляди до ортодонта. Дотримання цих правил дозволить забезпечити ефективний результат.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Пов'язані записи